Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivoppgjør i Young Bloods - siktet for drapsforsøk

Politiet jakter navngitt mann etter knivstikking på utested i Oslo.

GJENGOPPGJØR: Politiet sperret av rundt utestedet Blå på Grünerløkka i Oslo natt til søndag etter at melding var kommet om to knivskadde gjester. Foto: Ralf Lofstad, Dagbladet.
GJENGOPPGJØR: Politiet sperret av rundt utestedet Blå på Grünerløkka i Oslo natt til søndag etter at melding var kommet om to knivskadde gjester. Foto: Ralf Lofstad, Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo jakter nå en identifisert mann, som er mistenkt for å ha knivstukket to andre på utestedet Blå på Grünerløkka natt til søndag.

Grete Lien Metlid, leder for etterforsknings og etterretning i Oslo politdistrikt, bekrefter overfor TV2 at både den ettersøkte og de to skadde har tilknytning til den kriminelle gjengen Young Bloods.

Politiet fikk melding om knivstikkingen inne på utestedet ved 02.30-tiden.

Det var mange gjester inne og tilnærmet kaos etter knivstikkingen. Gjerningsmannen kom seg unna.

- Vi leter nå etter en navngitt gjerningsperson, som vi har siktet for drapsforsøk, opplyser leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, til NTB.

De tre involverte er alle menn i 20-årene, og Metlid beskriver dem som kjenninger av politiet.

Tilstanden til de to som ble alvorlig skadd, er stabil og utenfor livsfare, opplyser politiet søndag ettermiddag.

Viktig video

- Tidligere søndag ble en person pågrepet, men han er sluppet fri igjen. Det var slåssing før knivstikkingen med flere involverte. Video-opptak fra stedet har gitt viktig informasjon til politiet, sier Grete Lien Metlid til Dagbladet.

Flere dørvakter og andre vitner er avhørt.

Politiet hadde tidlig søndag kveld ikke fått avhørt de skadde fordi de har vært under medisinsk behandling.

- Derfor vet vi heller ikke noe om opptakten til det alvorlige som skjedde. Så lenge vi heller ikke har pågrepet den drapssiktede personen, er vi tilbakeholdne med opplysninger om gjengrelatert tilknytning mellom de tre, sier Lien Metlid ved 17-tiden.

Derfor vil hun heller ikke si noe om hvilken historikk politiet har på den drapssiktede.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!