Knivraner pågrepet av sykkelpoliti

Syklende politi har pågrepet en mann i 50-årene etter at K-banks filial på Torshov i Oslo ble ranet ved 13-tida. Mannen var maskert og bevæpnet med kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med finlandshette over hodet og kniv i hånda truet mannen til seg et ukjent pengebeløp fra K-bank-filialen på Torshov. Han løp fra stedet, og ble observert av flere vitner utenfor banken.

- Jeg hørte at noen pustet og peset bak meg. Da jeg snudde meg, så jeg rett i ei finlandshette, forteller ei mor med barnevogn til Dagbladet :på nettet.

- Jeg ble kjemperedd og tenkte først på barnet mitt. Mannen hadde en pose og noe som lignet et våpen, kanskje en pistol. Men han sprang forbi meg, og like bak kom en dresskledd mann løpende. De forsvant inn i første bakgården, fortsetter kvinnen.

En syklende politipatrulje fra Majorstua pågrep mannen i 50-åra ved Akerselva omlag ti minutter etter at ranet ble begått.

- Raneren hadde da fortsatt med seg posen med penger, og politiet fant også kniven som han truet med under ranet. Pengebeløpet han fikk med seg er foreløpig ukjent, og vi har heller ikke opplysninger om at noen skal ha kommet fysisk til skade under ranet, sier operasjonsleder Ellen Ulvin ved Oslo-politiet til Dagbladet :på nettet.

VITNER: Flere personer så raneren da han løp fra banken med pengene.
<bSTENGT: K-banks filial på Torshov ble stengt etter ranet.