Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivskadd 16-åring reddet av lege i nabohuset

25-åring pågrepet utenfor Stavanger.

 KNIVSTIKKING:  Politibil ved huset der en 16 åring søndag morgen ble knivstukket på Austre Åmøy utenfor Stavanger. 
Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix.
KNIVSTIKKING: Politibil ved huset der en 16 åring søndag morgen ble knivstukket på Austre Åmøy utenfor Stavanger. Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 16 år gamle gutten som ble stukket med kniv i Stavanger søndag, tok seg blødende og forslått til nabohuset og ba om hjelp. Han ligger fortsatt til intensivbehandling med alvorlige skader.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 7.06 søndag morgen.

- Hendelsen skjedde i en privatbolig. Den fornærmede er en 16-årig gutt, sier operasjonsleder Geir Gjesdal i Rogaland politidistrikt til NTB.

Guttens tilstand er alvorlig, men stabil, får NTB opplyst ved Stavanger universitetssjukehus i 11.30-tiden.

Lege i nabohuset Hendelsen skjedde i en enebolig i Søreveien på Austre Åmøy i Stavanger. 16-åringen kom seg deretter inn i nabohuset, hvor legen Victoria Øvregaard befant seg sammen med sin mor.

- Moren min fant ham i gangen og gikk opp for å vekke meg. Han hadde knivskader i halsen og ryggen og var kraftig forslått i ansiktet. Han hadde blødd en del, men blødningene så ut til å ha stoppet, sier Øvregaard til NTB.

Hun fikk lagt 16-åringen i stabilt sideleie, og han var ved bevissthet da ambulansepersonellet ankom.

- Flere kan stå bak Ifølge Øvregaard tydet 16-åringens beskrivelser på at flere personer kan ha stått bak ugjerningen. Politiet pågrep en 25 år gammel mann på stedet.

16-åringen skal være fra en annen bydel i Stavanger.

- Det var ingen dramatikk rundt pågripelsen. Vi er fortsatt på stedet og etterforsker saken, men omstendighetene er uklare. Jeg vet ikke om det har vært vitner til episoden, sier Gjesdal.

Øya Åmøy er delt mellom kommunene Stavanger og Rennesøy i Rogaland. Austre Åmøy utgjør en del av bydelen Tasta.
(NTB - Ole Tommy Pedersen).

 - HADDE BLØDD ENDEL: Nabo og lege Victoria Øvregaard utenfor huset der en 16-åring ble knivstukket på Austre Åmøy utenfor Stavanger i morges.  16-åringen kom over til henne etter at han var blitt knivstukket.  
Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix.
- HADDE BLØDD ENDEL: Nabo og lege Victoria Øvregaard utenfor huset der en 16-åring ble knivstukket på Austre Åmøy utenfor Stavanger i morges. 16-åringen kom over til henne etter at han var blitt knivstukket. Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!