Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstakk 14-åring flere ganger

Tatt etter massiv politijakt i Hordaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Alt tilgjengelig politimannskap jaktet på gjerningsmannen i hele bergensområdet, og ifølge Bt.no er 18-åringen nå pågrepet i en av Bergens nabokommuner.

Arrestasjonen skal ha skjedd uten dramatikk.

- 18-åringen har tidligere vært involvert i vold, skadeverk og narkotika og har lenge vært på barneverninstitusjon, sier Visnes, sier lensmann Norvald Visnes ved Fana politistasjon til Dagbladet.no.

Ukjente for hverandre

Uten at de to kjente hverandre på forhånd, skal 18-åringen ha gått til angrep på den 14 år gamle gutten i en leilighet på Nesttun i Bergen i 13-tida i dag.

- Det stemmer at offer og gjerningsmann ikke kjente hverandre. Gutten ble knivstukket flere ganger, ifølge de første meldingene fem ganger i brystet og ryggen, forteller lensmannen.

Han kjenner den antatte bakgrunnen for konflikten som oppsto, men vil foreløpig ikke gå ut med dette. Politiet har "minst ett" øyenvitne til selve hendelsen - ei ung jente, også hun i 14-15-årsalderen.

18-åringen skal så ha løpt fra leiligheten i Slåtthaugveien. Han var iført en hvit caps, lys/grå jakke med striper og en saggete dongeribukse.

Tilstanden alvorlig

Offeret ble fraktet til Haukeland Universitetssykehus i Luftambulanse, og skal ifølge lensmann Visnes nå være utenfor livsfare. 

- Legene beskriver tilstanden som alvorlig, sa  operasjonsleder Svein Bruarøy ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no tidligere i ettermiddag.

Gutten skal ha vært våken da han ble hentet av ambulansen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling