Knivstakk 14-åring flere ganger

Tatt etter massiv politijakt i Hordaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Alt tilgjengelig politimannskap jaktet på gjerningsmannen i hele bergensområdet, og ifølge Bt.no er 18-åringen nå pågrepet i en av Bergens nabokommuner.

Arrestasjonen skal ha skjedd uten dramatikk.

- 18-åringen har tidligere vært involvert i vold, skadeverk og narkotika og har lenge vært på barneverninstitusjon, sier Visnes, sier lensmann Norvald Visnes ved Fana politistasjon til Dagbladet.no.

Ukjente for hverandre

Uten at de to kjente hverandre på forhånd, skal 18-åringen ha gått til angrep på den 14 år gamle gutten i en leilighet på Nesttun i Bergen i 13-tida i dag.

- Det stemmer at offer og gjerningsmann ikke kjente hverandre. Gutten ble knivstukket flere ganger, ifølge de første meldingene fem ganger i brystet og ryggen, forteller lensmannen.

Han kjenner den antatte bakgrunnen for konflikten som oppsto, men vil foreløpig ikke gå ut med dette. Politiet har "minst ett" øyenvitne til selve hendelsen - ei ung jente, også hun i 14-15-årsalderen.

18-åringen skal så ha løpt fra leiligheten i Slåtthaugveien. Han var iført en hvit caps, lys/grå jakke med striper og en saggete dongeribukse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer