Knivstakk alligator

Skulle redde bikkja.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er ikke en hverdagslig hendelse får vi håpe, men Florida-mannen Matthew Goff opplevde et mareritt da han gikk en luftetur med hunden Sugar i en park i Gainesville.

Han slapp hunden løs, og plutselig så han en alligator som forsynte seg av det den trodde var middagsmaten. Men Goff visste råd, skriver CNN.

- Jeg klarte ikke å se på at det bare skjedde, og så hadde jeg en lommekniv, og derfor bestemte jeg meg for å prøve å redde hunden, sier han.

Med halve hunden inne i munnen hoppet altså Goff etter alligatoren ut i innsjøen. Og knivstakk den i øyet. Da slapp også parkmonsteret taket i bikkja.

Det forskremte kjæledyret unnslapp angrepet med bitemerker rundt halsen og i hodet, mens rednignsmannen bare fikk noen skrammer. Nå lover også den statlige alligatorfangeren at han skal drepe den aggressive alligatoren om han finner den.

Et tips kan jo være å se etter dyret med en lommekniv stikkende ut av øyet?

PLAGSOMME PARKBEBOERE: Her har myndighetene i Florida stilt ut endel alligatorhoder. Disse er slaktet for å se om noen av dem spiste en 12 år gammel gutt som forsvant i fjor.