Knivstakk bror under bryllupsfest

19 år gammel mann pågrepet.

Natt til søndag ble en 23 år gammel mann knivstukket av sin bror under et bryllup på et samfunnshus i Klepp kommune, opplyser operasjonsleder Toralv Skårland overfor Dagbladet.

Politiet ble varslet om knivstikkingen via AMK klokka 00.10. Da de ankom stedet hadde den knivstukne 23 år gamle mannen blitt tatt under behandling.

- Vi fikk også klarhet i at gjerningsmannen og fornærmede hadde en tett relasjon. De er brødre. Ved politiets ankomst var fornærmede tatt under behandling, og gjerningspersonen var tatt kontroll over av gjester på stedet, sier operasjonsleder Toralv Skårland, til Dagbladet.

Skadeomfang

På det tidspunktet ble også 23-åringen kjørt til Stavanger universitetssykehus. Han var våken og bevisst, men foreløpig har ikke politiet fått noen mer informasjon på hans tilstand.

- Det har vært en del vitner til dette, så vi har brukt en god del tid på å sikre deres forklaring, sier Skårland.

- Har dere en god oversikt over hendelsesforløpet og hva som ligger bak knivstikkingen?

- Vi har forskjellige hypoteser, uten at jeg vil gå ut med dem. Men vi har et rimelig greit bilde av hendelsesforløpet, sier operasjonslederen.

Den 19 år gamle mannen er pågrepet av politiet og satt i arrest. Han er kjent for politiet fra tidligere.

Dagbladet var i kontakt med operasjonsleder Steinar Knudsen klokka 08. Han opplyste om at de på nåværende tidspunkt ikke vet mer om skadeomfanget, og heller ikke ønsker å gi ytterligere informasjon om hendelsesforløpet.