Knivstakk datteren (4) og skrev på veggen med blodet hennes

- Skulle redde henne fra å bli solgt som sexslave på nettet.

HAR TILSTÅTT DRAP: Marci Webber (43) vil trolig erklære seg ikke skyldig i retten; påtalemakten tror hun vil hevde sinnssykdom i gjerningsøyeblikket. Foto: Chicago-politiet
HAR TILSTÅTT DRAP: Marci Webber (43) vil trolig erklære seg ikke skyldig i retten; påtalemakten tror hun vil hevde sinnssykdom i gjerningsøyeblikket. Foto: Chicago-politietVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg skulle redde henne fra å bli solgt som sexslave på Internett, er forklaringen Marcy Webber (43) har gitt politiet på hvorfor hun stakk ned og drepte sin fireårige datter, skriver chicagobreakingnews.com.

Etter drapet skrev småbarnsmoren «guddommelig nåde» på veggen med datterens blod, ifølge etterforskerne.

Siktet Det brutale drapet på den fireårige jenta i forrige uke har sjokkert amerikansk offentlighet. Nå offentliggjør altså myndighetene at moren er siktet for overlagt drap, etter at hun i avhør har tilstått å ha tatt livet av datteren.

Ifølge Chicago Sun-Times bodde jenta og moren, som er fra delstaten New York, midlertidig hos bestemoren i Chicago på grunn av strid om omsorgen for et av Webbers andre barn, en tiåring.

Så, sist onsdag, skal den 43-årige småbarnsmoren ha gitt datteren sovepiller og lagt henne i badekaret. Så, har hun forklart, drepte hun fireåringen med ett stikk i halsen, trolig med en ti centimeter lang foldekniv som er funnet på åstedet.

Etter at datteren var død, skal hun altså ha brukt jentas blod til å skrive «guddommelig nåde» på baderomsveggen.

Under bevoktning Det var Webbers 18-årige datter som fant søsteren ille tilredt på kvelden og slo alarm. Moren var også på stedet - hun hadde prøvd å begå selvmord, men levde og ble satt under politibevoktning på sykehus.

Politiet mistenkte allerede i utgangspunktet at 43-åringen var ansvarlig for datterens død, og i et avhør søndag tilsto hun altså drapet.

Påtalemakten tror Webber vil erklære seg uskyldig på grunn av sinnssykdom i gjerningsøyeblikket, og har krevd en mental undersøkelse av henne før rettssaken for å finne ut om hun er strafferettslig tilregnelig.