Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstakk mann i hodet etter trafikkuhell

Blodig hevnangrep i Verdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 27 år gammel mann ble angrepet med kniv etter en krangel i trafikken i Verdal torsdag ettermiddag.

- To menn kom i krangel etter en nesten-ulykke i trafikken. Den ene mannen dro hjem, hentet en knivlignende gjenstand og angrep den andre mannen. Han fikk kutt i hode og hånd, sier operasjonsleder Jan Frode Bjørvik i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.


27-åringen ble sendt til sykehus i Levanger. Sykehuset opplyser at mannen har fått brudd- og kuttskader. Skadene betegnes som moderate.


Bjørvik opplyser at det var flere vitner til hendelsen, og at de nå skal avhøres av politiet. Gjerningsmannen er pågrepet og skal også avhøres. Han er i midten av 20-årene og av utenlandsk opprinnelse, opplyser politiet.


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling