Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstakk svogeren

Siktede selv, hans kone og hans søster ble også skadet i basketaket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fire personer ble sendt til Stavanger Universitetssjukehus etter å ha blitt skadet i en knivstikkingsepisode i Sandnes.

En 36 år gammel mann er alvorlig skadet etter å ha blitt påført flere stikk i overkroppen.

Gjerningsmannen, en 47 år gammel mann som er svoger til 36-åringen, er én av de fire skadde. Politet har vakthold på sykehuset, hvor den siktede fremdeles er innlagt.

- Alle fire var involvert i episoden. De har oppholdt seg på en privatadresse i Figgjo i Sandnes. Politet fikk raskt kontroll på stedet, sier operasjonsleder Kjell Arne Sletthei til Dagbladet.no.

Da politiet kom til stedet, hadde gjerningsmannen blitt overmannet av de tre andre.

Meldingen om knivstikkingen kom klokka 20.13 søndag kveld. Siktedes kone og hans søster var også tilstede, og ble begge lettere skadet i basketaket.

Hans 43 år gamle kone ble skrevet ut fra sykehuset i kveld. Den 35 år gamle søsteren ble operert for lettere skader.

Motivet til gjerningsmannen og selve hendelsesforløpet er foreløpig uklart.

- Etterforskningen vil pågå utover natten. Vi avhører nå vitner for å kartlegge situasjonen, sier operasjonsleder Karstein Tendenes ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.no klokka 01.10.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling