Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstikker og offer på samme sykehus

På Haderslev sykehus i Danmark ligger både en knivstikker og hans offer etter et blodig sjalusidrama. Bare knivstikkeren har politibeskyttelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 29 år gamle nordmannen som knivstakk kjæresten til sin fraseparerte kone, er lagt inn på samme sykehus som offeret. Den 33 år gamle danske kjæresten har ingen politibeskyttelse. Det har imidlertid nordmannen, fordi man tror han kan komme til å flykte.

Drapsforsøket fant sted på soverommet der hans 32 år gamle fraseparerte kone lå og sov sammen med sin nye kjæreste. Nordmannens to sønner på to og fem år sov i et annet rom. Han brøt seg inn i huset og stakk dansken gjentatte ganger med en brødkniv han fant på kjøkkenet. Dansken fikk knivkutt i brystet, og en av lungene ble punktert.

Nordmannen tok med seg brødkniven og stakk av. Da han ble tatt av politiet på lørdag, hadde han brukt kniven til å stikke seg i halsen i et forsøk på selvmord.

Nordmannen ble i går varetektsfengslet for fire uker av kriminalretten i Haderslev i Danmark. Han er siktet for drapsforsøk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media