Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstikker ventet på politiet

18-åring meldte seg etter å ha stukket kompis fem ganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da politiet kom på jobb på Voss lennsmannskontor i dag tidlig, satt det en 18 år gammel gutt på trappa og ventet, melder bt.no.

18-åringen innrømmer å ha stukket en 25 år gammel venn fem ganger. Den skadde ligger nå på Voss sykehus med indre blødninger.

De to hadde vært på fest og på morgenkvisten havnet de i en krangel som til slutt endte med at 18-åringen grep en Leatherman-kniv og stakk 25-åringen med fem knivstikk i rygg, bryst og hofte.

Angrer

Politiet fikk meldingen 06.47. Da de kom til lensmannskontoret satt 18-åringen på trappa.

- Han fremstår som en angrende synder, sier politiet ved Voss lensmannskontor til bt.no.

Tilstanden til 25-åringen skal være bra. Politiet har snakket med ham, men det er ennå ikke helt klart hva som var årsaken til den brutale slutten på festen.

- Vi er nå i gang med å sikre bevis. Siktede sitter i arresten, men blir trolig ikke varetektsfengslet, sier politiadvokat Erik Johnstad til bt.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling