Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstikking i Frognerparken

En brakt til Ullevaal universitetssykehus og to til legevakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre personer er skadd etter knivslagsmål i Frognerparken fredag kveld. Seks eller flere gutter i alderen 17-19 år skal ha vært involvert i hendelsen.

Tre personer ble kjørt bort i ambulanse, en av dem med alvorlige skader. 

- En av de skadde ble funnet et stykke unna, i en park i Kirkeveien. Han har trolig blitt jaget dit og etterlatt liggende nede av angriperen, sier operativ uteleder Thor Langli til Dagbladet.no.

Den hardest skadde ble kjørt til Ullevaal universitetssykehus. Han skal ikke ha knivskader som først antatt, men alvorlige, men ikke livstruende slagskader. Han skal ha kommet til bevissthet og ligger nå til observasjon.

De to andre ble kjørt til Legevakten, en av dem med lettere knivskader, den andre med slagskader.

Startet ved Monolitten 

- Vi fikk tidligere på kvelden melding om bråk oppe ved Monolitten, og her ble en knivskadd, sier Langli.

Trolig er det to ungdomsgjenger som har braket sammen.

- Vi har så langt avhørt en av de lettere skadde. Det kan tyde på at bråket startet da en person tok kontakt med en russejente, sier vaktleder Lennart Kyrdalen ved Kriminalvakta i Oslo politidistrikt.

Kan være skadet

Politiet har foreløpig ikke identifisert gjerningsmennene. De lette i natt etter stikkvåpenet i området rundt Frognerparken, uten resultat.

En teori politiet jobber med, er at gjerningsmennene er blant de skadde.

- Vi regner med å få noen flere konkrete navn på de involverte gjennom avhør av de skadde, sier  Kyrdalen.

Det var mange mennesker i Frognerparken fredag kveld. Flesteparten av de som var ute var unge folk, og det skal også ha vært mange russ i parken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling