Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstikking i Stavanger sentrum

To personer til sykehus etter slåsskamp med kniv og balltre. Begge med alvorlige skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To 24-åringer havnet i slåsskamp i en leilighet i Bøkkersmauet, øst i Stavanger sentrum, fredag kveld. Rundt halv elleve ble politiet varslet av en nabo som hørte bråk fra leiligheten.

- Den ene mannen hadde kniv og den andre et balltre, så begge er påført skader og sendt til sykehus, bekrefter operasjonsleder Henning Andersen ved Rogaland politidistrikt.

Politipatruljer var på stedet kort tid etter, og fant den ene mannen utenfor og den andre inne i leiligheten. Der befant også to kvinner seg, som trolig har vært vitner til sammenstøtet. Disse er nå i natt til avhør hos stavangerpolitiet.

- De to er kjenninger av politiet, sier Andersen til Dagbladet.no.

Stavanger Universitetssykehus betegnet ved 01.30-tida i natt de to 24-åringenes tilstand som alvorlige. De behandles på intensivavdelingen for henholdsvis slag- og kuttskader.

SLÅSS: To 24-åringer slåss med balltre og kniv i Bøkkersmauet i Stavanger sentrum fredag kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling