KNIVSTIKKING: Politiet måtte avfyre varselsskudd tirsdag ettermiddag før de pågrep en person som knivstakk en annen på Trondheim Torg. Foto: Heidi Gulbrandsen / NTB scanpix
KNIVSTIKKING: Politiet måtte avfyre varselsskudd tirsdag ettermiddag før de pågrep en person som knivstakk en annen på Trondheim Torg. Foto: Heidi Gulbrandsen / NTB scanpixVis mer

Knivstikking i Trondheim sentrum. Politiet avfyrte varselskudd

Gjerningsmannen pågrepet - to skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 15.30 i ettermiddag kom politiet i Sør-Trøndelag med melding på Twitter om at de hadde pågrepet en gjerningsmann etter en knivstikking på Trondheim Torg.

- Vi fikk melding om knivstikkingen 15.23 og sendte flere enheter til stedet. Da vi kom dit var det en person som ikke etterfulgte ordre, og vi så oss nødt til å avfyre et varselskudd, sier operasjonsleder Bjørn Handegard til Dagbladet.

Det er foreløpig uklart hva skadeomfanget er etter hendelsen, men Handegard kan fortelle at to personer er kjørt til St. Olavs Hospital for undersøkelser.

- En mann og en kvinne er kjørt til sykehuset, men jeg kan ikke si noe om skadeomfanget, sier han.

Vitner forteller til Adresseavisa at de så én skadet person.

- Det var en dame som falt om på bakken. Det så ut som hun blødde fra øret, men vet ikke hvor alvorlig skadd hun ble, forteller de til adressa.no.

Denne samme kvinnen er ifølge Handegard en av de som ringte inn hendelsen til politiet.

Nå vil politiet jobbe med å sikre Trondheim torg slik at åstedsgranskerne kan sikre eventuelle spor. De jobber også med å sikre seg vitner til episoden.

Den mistenkte sitter nå i varetekt.