Knivstikking på gatekjøkken på Notodden

Flere knivstikkinger i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Litt før 4.30 søndag morgen meldte politiet i Telemark på Twitter at fire personer var pågrepet etter at en ansatt på gatekjøkkenet Jafs hadde blitt knivstukket.

Da de fire ankom gatekjøkkenet skal de har vært beruset, og de skal ha knekt en stol. Da den ansatte forsøkte å vise dem ut av lokalet endte det med et basketak.

Den ansatte ble stukket flere steder, og måtte blant annet sy sju sting i armen.

Alle de fire pågrepne er i starten av 20-årene, og de er nå i arresten i Skien. De vil bli avhørt søndag.

Oslo Politiet kom like etter klokka ett i natt med en melding på Twitter om at de rykket ut til melding om en knivstikking i Lakkegata i Oslo.

Det bekrefter operasjonsleder Vidar Pedersen overfor Dagbladet.

- Vi fikk melding klokka ett fra en mann som hadde kommet over en person med knivskader i Lakkegata. Han hadde iverksatt førstehjelp. Vi rykka ut med flere enheter og en ambulanse.

Uviss relasjon Pedersen forteller videre at den fornærmede ble tatt hånd om av helsepersonell på stedet, men kan ikke si noe mer om skadeomfanget annet enn at det dreide seg om et dypt kutt i låret.

Den fornærmede er en mann i midten av 20-årene, og han har gitt et signalement på gjerningsmannen.

- Ut fra det han har fortalt oss dreier det seg om én gjerningsmann vi nå søker etter. Det er for tidlig å si noe om relasjonen mellom de to, sier Pedersen.