Knivstikking på skole - 14 pågrepet

En person ble stukket ned med kniv i det politiet betegner som et gjengopprør på Persbråten skole i Oslo mandag formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet kjenner ennå ikke så mye av bakgrunnen for knivstikkingen, bortsett fra at det hele skal ha blitt utløst av «noe bråk» på lørdag. Politiet ble varslet om knivstikkingen klokka 11.40.

Én gutt ble knivstukket i ryggen, mens en annen ble slått i hodet med en jernstang. De to 17-åringene ble sendt med ambulanse til legevakten i Oslo, som opplyser at det står bra til med begge to, men at de skal undersøkes videre.

- Vi har foreløpig pågrepet 14 personer, opplyser operasjonsleder Jan Wessel i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet jakter fremdeles på flere medlemmer av gjengen, som tok T-banen nedover mot Oslo sentrum, men regner med at de fleste er tatt, da vitner har sagt at det var rundt 15 personer som var med i gjengen.

- Vi fikk stoppet T-banen ved Borgen stasjon, men flere av medlemmene kom seg unna ved å løpe langs skinnegangen, sier Wessel.

Politiet jakter nå på gjengmedlemmene med politihunder. Gjerningsmennene er spredt utover området fra Borgen, Vestre Gravlund og opp mot Hovseter. Noen er også observert i Frognerparken.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer