Knivstukket - nekter å si hvem som stakk

En mann som ble knivstukket i Oslo i går, ber politiet la være å finne gjerningsmannen. Men det har ikke politiet noen planer om.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som er i begynnelsen av 30-åra, ble stukket flere ganger og rispet i baken i Bernt Ankers gate i Oslo like før klokka 17 i går ettermiddag. Mannen ble sendt med ambulanse til Aker sykehus, der han ble behandlet for skadene. Det er ventet at han utskrives fra sykehuset i dag.

Stakk av

Politiet fikk melding fra forbipasserende at to personer slåss med kniv. Da en patrulje kom fram til stedet, fant de en person knivstukket. Gjerningsmannen var forsvunnet. En filetkniv lå igjen under en parkert bil ved åstedet, og politiet skal nå undersøke denne for fingeravtrykk i håp om å avsløre gjerningsmannen.

Holder munn

Politiet har snakket med offeret, men han vil ikke si hvem som stakk ham. Han ønsker ikke at politiet går videre med saken og ber dem la være å etterforske knivstikkingen.

- Det kommer vi ikke til å gjøre, til det er saken for alvorlig, sier vaktleder ved Oslo politidistrikt Rolf Johannessen til Dagbladet.

Knivofferet blødde kraftig fra baken da politiet kom til åstedet. En person reagerte med å binde et belte rundt låret hans, slik at blødningen skulle reduseres. Flere mennesker var vitne til slagsmålet og knivstikkingen, og de vil bli grundig avhørt, slik at politiet kan sikre seg et signalement av gjerningsmannen og hendelsesforløpet i saken.

To personer

- Vi antar det er to personer fra samme vennegjeng som har hatt et internt oppgjør, sier Johannessen.

STOPPER BLØDNINGEN: Knivofferet blødde kraftig fra den ene rumpeballen, og en person forsøker å stanse blødningen med et belte strammet rundt den skadde mannens lår. Samtidig er opprydningen av blodet på fortauet i full gang.