Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Knivstukket av maskerte menn i bolig i Moss

Politiet jakter på gjerningspersoner.

MOSS: Øst politidistrikt melder at en mann er knivstukket gjentatte ganger på en privatadresse i Moss. Programleder: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Øst politidistrikt melder at en mann er knivstukket gjentatte ganger på en privatadresse i Moss. Det har i morgentimene vært flere patruljer i området som blant annet har søkt etter gjerningspersoner.

- Vi har vært i kontakt med en mann i Skredderveien som fikk en person som var knivstukket på døra. Han meldte fra ca. 05.50, opplyser operasjonsleder Kristian Loraas til Dagbladet.

Han legger til at det er uklart nøyaktig når hendelsen fant sted. Politiet håper å få avhørt fornærmede i løpet av dagen, men det er usikkert når han vil være klar for dette.

Ukjent motiv

Ifølge politiets opplysninger ble den skadde mannen i 60-åra overfalt i sitt eget hjem av to maskerte menn. Bakgrunnen framstår som uklar.

- Motivet er uvisst, om det er snakk om et ran som ble voldelig, eller om volden var motivet i seg selv, sier operasjonslederen.

Ber om tips

Den fornærmede mannen er sendt til sykehus, men framstår ikke som alvorlig skadd.

Politiet har foreløpig ikke kartlagt om andre personer har vært vitner til hendelsen. De ber publikum om tips dersom de har observert noe i nærheten av Skredderveien.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media