Knivstukket av maskerte ranere i Oslo

- Ikke tilfeldig vold, hevder politiet.

 JAKTER MASKERTE KNIVSTIKKERE:   Mannen som ble knivstukket i kveld i en leilighet i Valkyriegata på Majorstua, blir hentet av ambulansepersonell. Politiet hadde ved midnatt ikke pågrepet noen mistenkte. Foto: ESPEN HOVDE.
JAKTER MASKERTE KNIVSTIKKERE: Mannen som ble knivstukket i kveld i en leilighet i Valkyriegata på Majorstua, blir hentet av ambulansepersonell. Politiet hadde ved midnatt ikke pågrepet noen mistenkte. Foto: ESPEN HOVDE.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) En mann i 20-årene er knivstukket i Valkyriegaten på Majorstuen i Oslo. Han skal ikke være livstruende skadet og er innlagt på Diakonhjemmet sykehus.

Politiet etterlyser tre maskerte menn etter hendelsen som skjedde like før klokken 22.48 tirsdag kveld.

- Vi tar gjerne imot tips fra publikum hvis de har sett tre menn løpe inn i en bil i 22.40-tiden, sier Vidar Hjulstad, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

Melder hevder to av mennene var væpna med pistol og den siste med kniv. Dette er så langt ikke bekreftet.

Ble ranet
Han tror ikke det var tilfeldig at gjerningsmennene slo til mot akkurat denne leiligheten i sentrum av Oslo, men ved 02.20-tiden i natt var de ikke nærmere en forklaring på motiv eller relasjon mellom offer og gjerningsmenn.

Vitnene er ikke avhørt; ingen er så langt pågrepet.

- Gjerningsmennene må ha kjent eieren av leiligheten på en eller annen måte. De har også ranet leiligheten hvor knivstikkingen skjedde, sier Hjulstad.

Ikke kjenninger av politiet
Den knivstukkede mannen var på besøk hos en venninne som bor i leiligheten da knivstikkingen skjedde.

- Verken offeret eller kvinnen som eier leiligheten er kjenninger av politiet. Vi vet ikke om det dreier seg om narkotikakriminalitet, sier Hjulstad.

Det var tre viter til hendelsen inne i leiligheten.