Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstukket etter D.D.E-konsert

Gjerningsmannen meldte seg til politiet i Mo i Rana.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - En mann i 40 åra ble knivstukket i ryggen. Han er kjørt til sykehuset. Vi vet ennå ikke hvor hardt skadd han er, sier operasjonsleder ved Mo i Rana politistasjon, Egil Pettersen til Dagbladet.no.

Det var klokken 21.44 i går kveld at den skadde mannen selv møtte opp hos politivakta i Mo i Rana sentrum. Herfra ble han kjørt rett til sykehuset. 20 minutter senere meldte gjerningsmannen seg til politiet.

Ifølge Dagbladet.no tipser skjedde knivstikkingen etter en D.D.E konsert på kinoteatret. D.D.E er i fylket i forbindelse med juleturneen «No e D.D.E Jul igjen.»

Politiet vil ikke si noe hvor knivstikkingen fant sted. - Jeg vet bare at det skjedde et par hundre meter fra politivakta, sier Pettersen.

Kinoteatret ligger to kvartaler unna politivakta.

- Vi vet ennå ikke årsaken til eller relasjonen mellom offeret og gjerningsmannen. De er begge menn i 40 års alderen og fra Mo i Rana, sier Pettersen.

Hele Norges coronakart