Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstukket i magen

En mann i 60-åra ble i natt operert på Sykehuset Buskerud etter å ha blitt skadet i magen med en kniv ved Svelvik i Vestfold i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Knivstikkingen skjedde ved mannens hus på Berger, og det var en nabo som varslet fra om hendelsen klokka 23.15. Den skadde var ved bevissthet da politiet kom til stedet en halv time seinere. Han ble straks sendt til Sykehuset Buskerud med ambulanse.

Gjerningsmannen hadde da stukket av fra stedet. Umiddelbart hadde politiet bare en beskrivelse å gå etter, men etter et hundesøk kunne de pågripe en antatt gjerningsmann rundt klokka 00.50 natt til i dag.

- Han er i 30-åra og stemmer godt med beskrivelsene vi har fått fra vitner på stedet, opplyser operasjonsleder Knut Larsen i Søndre Buskerud politidistrikt.

Ifølge hans opplysninger skal det ikke ha vært flere gjerningspersoner involvert i knivstikkingen. Tilstanden til den knivstukkede var ved 01.30-tida usikker, men sykehuset opplyste at han ble sendt direkte til operasjon.

Ved 06-tida fredag morgen bekreftes det at mannen ikke er livstruende skadd. Tilstanden hans skal være stabil.