Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstukket i masse­slagsmål på Grønland. Mann alvorlig skadd

8-10 personer skal ha vært involvert. Slåsskampen ble filmet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært en slåsskamp mellom flere personer i Smalgangen på Grønland. En person er knivstukket, melder Oslo-politiet, som er på stedet med flere patruljer.

- Det startet med en melding om slåsskamp mellom 8-10 personer. Det var også vektere på stedet, men det er uklart om de var involvert, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo-politiet til Dagbladet.

- En del personer var borte da vi kom til stedet, men en person lå igjen og var knivstukket. Han er alvorlig skadd, men tilstanden er ikke kritisk.

Mannen i 20-åra ble kjørt til Ullevål sykehus med ambulanse.

- Vi er i gang med å avhøre vitner, sikre åstedet og søker etter gjerningsperson. Vi har snakket med flere vitner, og noen skal ha filmet hendelsen, sier han.

Hendelsen skjedde på åpen gate utenfor nedgangen til Grønland T-banestasjon ved Vaterlands bru, i Oslo sentrum.

Låste seg inn på kafé

Like før midnatt sier Stokkli at det ble funnet blodspor på åstedet, og at fornærmede ble funnet inne på en kafé hvor han hadde blitt tatt hånd om.

Innehaver av kafeen Evita, Elisabeth Toth, sier til Aftenposten at en mann hadde låst seg inne på toalettet og ba henne ringe nødetatene.

- Han var veldig redd, for han låste døra igjen etter at han ba meg ringe ambulanse og politi, sier Toth. Hun løp dermed ut og varslet vekterne på torget utenfor, og kort tid seinere var nødetatene på stedet.

Stokkli sier til NTB ved midnatt at de ikke har aktive patruljesøk ute, men de har sikret seg en mobilvideo av slagsmålet som de skal gjennomgå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media