Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Knivstukket i Notodden

Midt i Notodden sentrum skal 28-åringen ha knivstukket en to år yngre sambygding i natt. 26-åringen er alvorlig skadd, men tilstanden er stabil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to mennene kjenner hverandre, men bakgrunnen for knivstikkingen som skjedde på åpen gate i Notodden sentrum ved 2.15-tiden er foreløpig ukjent.

Politiet tror at siktede og fornærmede hadde kranglet tidligere på kvelden. Den 28 år gamle mannen skal ha kommet ut av en bil, gått bort til 26-åringen og stukket ham to ganger i magen. Flere personer var vitne til knivstikkingen. Politiet avhørte både fornærmede og siktede i dag. 26-åringens tilstand er stabil, og han er utenfor livsfare.

- 28-åringen sier han ikke husker noe av episoden. Om han benekter hendelsen eller ikke husker noe er for tidlig å si, sier politiinspektør Tom Gjestvang ved Notodden politidistrikt til NTB.

Det vil mandag bli vurdert om mannen skal fremstilles for varetektsfengsling. Han er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med kniv.

(NTB)