Knivstukket kvinne døde på sykehus

Ble funnet sammen med en død mann i en bolig i Stavanger.

Den hardt knivskadde kvinnen som ble funnet i Tasta i går døde på Stavanger Universitetssykehus. 

Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
Den hardt knivskadde kvinnen som ble funnet i Tasta i går døde på Stavanger Universitetssykehus. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kvinnen som ble stukket med kniv i en bolig på Tasta i Stavanger i går kveld døde på sykehuset, melder politiet i Rogaland på Twitter.

- Kvinnen ble erklært død 03.03 i natt. Formell identifikasjon er ikke klar ennå, men dette vil det jobbes med utover dagen. Da vil det også bli foretatt ytterligere arbeid både teknisk og taktisk, sier operasjonsleder i Rogaland politidistrikt Victor Jensen til Dagbladet.

Politiet ønsker ikke å komme med ytterligere detaljer og henviser til en pressekonferanse klokka 10.

Klokka 20.08 i går kveld fikk politiet en melding som gjorde at de rykket ut til et hus på Tasta i Stavanger. Da de kom fram fant de en mann død og en kvinne kritisk skadd i boligen, og de startet en drapsetterforskning.

Politiadvokat Karen Mork bekreftet på en pressekonferanse mandag kveld at en mann er funnet drept, og en kvinne funnet hardt skadd med stikkskader, i en bolig på Tasta i Stavanger.

En personbil som krasjet med en lastebil på E39 i Bjerkreim kommune i Rogaland ved 2130-tida i går kveld settes i forbindelse med hendelsen.

- Politiet har vært på jakt etter en bil i tilknytning til saken, og dette er den samme bilen som har vært i en kollisjon seinere på kvelden, der en omkom, sier Karen Mork.

Saken oppdateres.

DØDE: Da politien ankom stedet fant de en død mann og en kritisk skadd kvinnen. Kvinnen døde på sykehus i natt. 
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
DØDE: Da politien ankom stedet fant de en død mann og en kritisk skadd kvinnen. Kvinnen døde på sykehus i natt. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer