Knivstukket på åpen gate

Politiet jakter en mann i rød parkas-jakke etter at en person ble påført flere knivstikk på åpen gate i Oslo.

FLERE VITNER: Innsatsleder Tomm Berger forteller Dagbladets reporter på stedet at politiet snakker med vitner og jobber med å sikre spor. Reporter: Emilie Rydning. Video: Frank Karlsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En person er knivstukket på åpen gate i Storgata i Oslo, melder Oslo politidistrikt.

- Vi søker etter gjerningsmann som har løpt fra stedet, skriver politiet.

Den skadde er kjørt til sykehus i ambulanse.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli sier til Dagbladet at politiet fikk melding om hendelsen 11.48.

- Vi har flere patruljer på stedet, og flere patruljer som søker etter gjerningspersonen. Det er én gjerningsperson som har løpt fra stedet. Vedkommende som er knivstukket er kritisk skadd, og er på vei til sykehus. Vi har kontroll på noen vitner, og vi har sperra av åstedet, sier han til Dagbladet.

Innsatsleder Tomm Berger forteller Dagbladets reporter på stedet at politiet snakker med vitner og jobber med å sikre spor.

Bakgrunnen for hendelsen er foreløpig ikke kjent.

12:52 skriver politiet på Twitter:

- Den skadde er fortsatt kritisk skadet. Han er påført flere knivstikk og er nå på sykehus. Vi søker fortsatt etter gjerningsmannen som er en mann, rød parkas jakke, sort Adidas-bukse med hvite striper og hvite sko.

Operasjonsleder Stokkli sier til Dagbladet at etterforskningen fremdeles foregår for fullt, både på stedet og i området rundt.

- Vi søker fortsatt etter en gjerningsmann. Vi har ikke funnet kniven. Fornærmede er på Ullevål sykehus. Han er påført flere knivstikk, og er fremdeles kritisk skadd.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer