PÅGREPET:  Politioppbud etter knivstikkingen i natt på hjørnet av Parkveien/Pilestredet med Høgskolen i Oslo i bakgrunnen. En mann i besittelse av kniv og med blod på buksene ble pågrepet like etter - mistenkt for at en mann i slutten av 20-årene ble skadet. MMS-FOTO: EUGENE LARAN BRANDAL.
PÅGREPET: Politioppbud etter knivstikkingen i natt på hjørnet av Parkveien/Pilestredet med Høgskolen i Oslo i bakgrunnen. En mann i besittelse av kniv og med blod på buksene ble pågrepet like etter - mistenkt for at en mann i slutten av 20-årene ble skadet. MMS-FOTO: EUGENE LARAN BRANDAL.Vis mer

Knivstukket utenfor utested i Oslo

Blodig mann med kniv pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i slutten av 20-årene ble stukket med kniv utenfor et utested i krysset Parkveien/Pilestredet i Oslo natt til lørdag.

Politiet fikk melding om episoden litt over klokka 03 og var kjapt til stede og anholdt en mann i begynnelsen av 20-årene.

Han var i besittelse av en kniv og hadde blod på buksa.

Ikke alvorlig skadd - Vi kan ikke si om han er gjerningsmannen, men det er påfallende at han var like i nærheten med kniv. Han må nok forklare seg i saken, sier operasjonsleder Sven-Martin Ege ved Oslo politidistrikt til NTB.

Den fornærmede ble kjørt til sykehus i ambulanse, men han skal ikke være alvorlig skadd.

(NTB).