Knuste alle vinduene hos OL-heltinne

Vandaler gikk til angrep med jernstang på helsestudioet til Trine Hattestad.

 KNUST:  Samtlige 47 vinduer på Sport og Helseakademiet ble knust. Her forsøker daglig leder Trine Hattestad å rydde opp i kaoset etter gårsdagens hendelse. Foto: Christian Clausen / Østlandets Blad
KNUST: Samtlige 47 vinduer på Sport og Helseakademiet ble knust. Her forsøker daglig leder Trine Hattestad å rydde opp i kaoset etter gårsdagens hendelse. Foto: Christian Clausen / Østlandets BladVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag kveld gikk to personer løs på Sport og Helseakademiet på Trollåsen i Oppegård kommune med en jernstang, skriver Østlandets Blad.

Det er den tidligere OL-vinneren Trine Hattestad som er daglig leder ved helsestudioet.

- Alle de 47 vinduene ble knust. Vi driver fortsatt og rydder opp knust glass, sier Trine Hattestad oppgitt til Dagbladet.

- Ekkelt Alarmen gikk ved helsestudioet klokka 22.45 andre juledag. Da politiet ankom, hadde gjerningsmennene stukket av. Et vitne opplyste å ha sett to menn forlate stedet.

Både Follo-politiet og Hattestad sier det hele virker svært målrettet, da det kun var Sport og Helseakademiet som ble rammet.

- Det kan se sånn ut. Det er masse vinduer på hele bygget, men det er bare våre som er tatt. Det er litt ekkelt, sier Hattestad.

Hun har imidlertid ingen formening om hvem som kan stå bak hærverket.

- Jeg har ikke peiling. Jeg har ikke noe grunnlag for å tro noe som helst. Det vil i så fall bare bli spekulasjoner, sier hun.

Skulle gjenåpne Sport og Helseakadamiet har holdt stengt siden 4. oktober på grunn av en reguleringsfeil.

- Vi er akkurat ferdig med den saken nå, og har nettopp sendt søknad om å midlertidig få åpnet igjen. Så skjer dette. Det får en jo til å lure på om det er noe som vil hindre oss i å åpne, sier Hattestad.

Vinduene som er knust er bronsebelagte og derfor svært kostbare.

- Det blir en forsikringssak. Vi leier der, så det vil gå på eiers forsikring. Så lenge det er ting, så går det vel an å rette det opp. Men det er aldri morsomt å bli utsatt for sånne ting, sier Hattestad.