Bråk på Grønland

Knuste glassplate i hodet på kioskansatt

39-år gammel kvinne dømt til 40 dager i fengsel for vold.

FYLLEBRÅK: Politiet måtte rykke ut da en beruset kvinne knuste glasslokket fra isfryseren i hodet på mannen som var på jobb på Deli de Luca-kiosken. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dagene etter de strenge corona-tiltakene som ble iverksatt i mars, kokte det på Grønland i Oslo. Politiet måtte håndtere en rekke voldshendelser og bråk.

Mandag 16. mars bar det ut igjen. Klokka 03.46 fikk en politipatrulje beskjed om å kjøre til Deli de Luca i Smalgangen. Meldingen til patruljen gikk ut på at en vekter var blitt utsatt for vold.

Da politiet ankom kiosken, ble de møtt av knust glass overalt, en forslått og blødende Deli de Luca-ansatt, ødelagt inventar og en 39 år gammel kvinne som var påsatt håndjern.

Retten

Mandag denne uka måtte kvinnen, som ble lagt i jern av vekteren, møte i Oslo tingrett og se seg selv utagere på en video fra kioskens overvåkningskamera.

Ifølge dommen var hun i butikken for å handle, men fordi hun ikke hadde penger til å gjøre opp for seg, skulle hun hjem for å hente penger til å betale varene med.

Samtidig ankommer en mann den domfelte kjenner fra før. Mannen forsøker å komme seg bak disken, men den ansatte stiller seg i veien. De to begynner å slåss.

På videoen ser man at den ansatte forsøker å jage mannen vekk fra disken med slag og spark. De beveger seg forbi rekka av kjøleskap og havner til slutt på golvet i et skikkelig basketak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer