Knuste tenner på bursdagsgjest

André Bruvold (20) får en telefontrussel og ber om politibeskyttelse. Det får han ikke. Kort tid etter blir bursdagsfesten ødelagt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag hadde Bruvold bursdagsselskap sammen med gode venner i Tromsø. Tidlig på kvelden blir en uinvitert gjest i 20-årene kranglete. Bruvold ber ham går, men han nekter. En av Bruvolds venner (18) og den uønskede gjesten ender i håndgemeng i utgangsdøra.

Før han går sier mannen at de har gjort noe de kommer til å angre på. Han påpeker at de har «messa» med feil folk, skriver avisa Nordlys.

Ved 3-tida på natta får den 18 år gamle vennen til Bruvold en telefon fra mannen som ble kastet ut. Han skulle komme og ta dem.

De ringer politiet, men de sier at de ikke kunne komme før det har skjedd en konkret hendelse. Den kom.

Batong

Festdeltakerne låser alt av dører og vinduer i huset, og snart kommer to biler kjørende. Bruvold sier det var sju personer i bilene.

Ved hjelp av en batong slår den uinviterte gjesten seg inn gjennom et vindu, og går inn sammen med to kraftige menn. De to står og ser på mens 18-åringen blir kraftig banket opp av tredjemann.

18-åringen får flere tenner knust og kjeven slås skjev i slagsmålet.

Gjerningsmennene forlater huset og Bruvold ringer igjen politiet. Nå rykker politiet ut.

- Vi skulle selvfølgelig rykket ut på alt det vi får av meldinger, men så stor kapasitet har vi ikke. Derfor må vi prioritere og det var det som skjedde i dette tilfellet, sier politivaktsjef Arild Falck Johansen til avisa Nordlys.