<strong>JO KALDERE, JO BEDRE:</strong> Isbjørnen Knut har det knakende godt i kulda i Berling. Foto: JOHANNES EISELE/Reuters/Scanpix
JO KALDERE, JO BEDRE: Isbjørnen Knut har det knakende godt i kulda i Berling. Foto: JOHANNES EISELE/Reuters/Scanpix Vis mer

Knut koser seg i rekordkulda

Kaldeste natt i Tyskland på 22 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tyskland opplevde sin kaldeste natt på 22 år tirsdag da temperaturen sank til under 20 kuldegrader. Samtidig var flyplasser i Paris-området lammet av store snømengder.

Tjukk is stanset elvetrafikken på innsjøer og elver i det nordøstlige Tyskland tirsdag morgen, mens det var lange forsinkelser på flyplassen i Frankfurt.

Den østlige delen av Tyskland var hardest rammet av polarfronten. I Delitsch i delstaten Sachsen ble det notert 26 kuldegrader.

I Berlin sank temperaturen til 19 minusgrader, men steg på dagtid til 9 kuldegrader. Mange forstadstog og S-baner var forsinket på grunn av frossent maskineri.

Mens kulda er et problem for noen, så er det en som koser seg i minusgradene. Nye bilder av isbjørnkjendisen Knut avslører at han setter stor pris på det kalde været, melder Reuters.

<strong>TAR DET ISi:</strong> Knut koser seg i kulda. Foto: JOHANNES EISELE/Reuters/Scanpix
TAR DET ISi: Knut koser seg i kulda. Foto: JOHANNES EISELE/Reuters/Scanpix Vis mer

I Paris var flytrafikken etter hvert nesten tilbake til det normale etter at Charles de Gaulle-flyplassen var stengt i løpet av natten på grunn av store snømengder dagen før.

3.000 passasjerer måtte innlosjeres på hotell og 2.000 måtte tilbringe natten på flyplassen etter at hundrevis av flyginger ble kansellert.

Over hele det nordlige og østlige Frankrike var det kaotiske trafikkforhold på grunn av snø og glatte veibaner.

NTB/Reuters

<strong>KALDT:</strong> Gradestokken har krøp under 20 minus i Tyskland i natt. Det er den kaldeste natta i landet på 22 år. Foto: JOHANNES EISELE/Reuters/Scanpix
KALDT: Gradestokken har krøp under 20 minus i Tyskland i natt. Det er den kaldeste natta i landet på 22 år. Foto: JOHANNES EISELE/Reuters/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer