Trafikk:

«Kø og kaos» i hele dag

Nødetatene rykker ut til en melding om en trailer som hadde kjørt av veien tirsdag morgen. Seint tirsdag kveld er det fortsatt kø.

LANG: Denne videon viser den brutale køa på riksvei 30. Den er flere timer lang. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Det er ikke lenger kø langs fylkesvei 30 i Trøndelag. Det opplyser trafikkoperatør Linn Nilsen til Dagbladet onsdag morgen.

Køene langs Fv30 i Trøndelag startet tidlig tirsdag morgen, da en trailer kjørte av veien i nærheten av Rognes.

- Det er fortsatt utfordringer, men det er litt mindre kø, forteller trafikkoperatør i Statens vegvesen, Runar Kvalshaug, til Dagbladet i 21.30-tida tirsdag kveld.

- Det var ingen personskade, men vogntoget var veldig nære på å treffe et bolighus, sa operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Rune Brandmo, til Dagbladet klokka 13.14.

Da hadde køene allerede vart i rundt sju timer.

- Kritisk

- Det er litt kritisk, men det er ikke så mye å få gjort, sa Brandmo til Dagbladet rundt klokka 13.

- Det er ikke bare bare å få snudd et vogntog på Fv30, sier Brandmo, som forteller at politiet er ferdig på stedet, men at Vegtrafikksentralen og entreprenører fortsatt jobber med å løse problemet med traileren på tvers av veien, fortsatte han.

Hovedårsaken til at køene dannes skyldes problemer med ei bru på E6 i Rennebu. Derfor dirigeres all tungtrafikk via andre veier, deriblant Fv30.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.