Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kø på E18 reddet kidnappet mann

Kidnappere stanset på grunn av trafikkulykke og offeret rømte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet mistenker tre menn for å ha kidnappet og banket opp en mann fra Polen. En ulykke på E18 og køen som oppstod etterpå viser seg å ha reddet en mann som hevder han var kidnappet, skriver fvn.no.

Hendelsen skjedde natt til i dag klokken 03.53, i nærheten av Brokelandsheia på E 18 i Agder. Politiet var på stedet på grunn av et trafikkuhell på E18, hvor fire trailere var involvert. Ulykken førte til full stopp i trafikken fra 21.30 til 04-tiden.

- Da politiet skulle til å trekke seg vekk fra ulykken ble det observert en kar som kom løpende fra en bil i køen, og forsvant inn i skogen. En person kom løpende etter han, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Arne Arnesen, til fvn.no.

Politiet fulgte etter og fant en 38 år gammel mann fra Polen, som sa han var blitt banket opp og kidnappet av tre menn i bilen.

- Ifølge fornærmede skal de tre personene ha oppsøkt han hjemme i hans bopel i Arendal og banket han opp. Deretter skal de ha kastet han bak i bagasjedelen av stasjonsvognen og kjørt østover på E18. Seinere ble mannen plassert i baksetet siden det var mye blålys ved ulykkesstedet. Tanken var da at de ikke skulle vekke mistanke, opplyser operasjonsleder.

Bevæpnede politimenn pågrep de tre mennene i bilen. De fant et våpen, men har foreløpig ikke utført en fullstendig ransakelse. Det skjer i dag.

De tre mistenkte er også menn fra Polen, og vil bli avhørt i løpet av dagen. Politiet trengte tid på å få tolker på plass.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media