TO DREPT: To personer er drept og mellom 10 og 15 personer er skuddskadd etter skytinga i Gøteborg i går kveld. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT / NTB scanpix
TO DREPT: To personer er drept og mellom 10 og 15 personer er skuddskadd etter skytinga i Gøteborg i går kveld. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT / NTB scanpixVis mer

Kobler Gøteborg-skytinga til trippeldrapet i Uddevalla

Melder Expressen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svenske Expressen melder at de har opplysninger om at politiet kobler skuddene på en fotballpub i Gøteborg til trippeldrapet i Uddevalla tidligere i mars.

Ifølge Expressens politikilder skal en av de drepte i Göteborg-skytingen ha kjent et av ofrene for trippeldrapet i Uddevalla.

To personer ble drept da maskerte gjerningsmenn stormet kafeen i går kveld. Utestedet var fullt med gjester som så fotball da kalasjnikov-kulene føk. En 20-åring og en 25-åring ble drept. 10-15 personer behandles for skuddskader på sykehus.

Ifølge svenske medier skal en av gjerningsmennene hatt på seg en gul politivest under angrepet. Ifølge Aftonbladet.se har vitner beskrevet at gjerningsmennene skjulte ansiktene sine bak hodeskalle-masker.

Politiet jakter nå gjerningsmennene som de tror de tilhører de kriminelle gjengmiljøene i Sverige.

- Det er nærliggende å tro at det er gjengrelatert, et oppgjør mellom miljøer slik vi har sett flere ganger her i byen, sier Blixer.

To brødre er siktet for trippeldrapet i Uddevalla 7. mars. De er siktet for å ha drept to menn i begynnelsen av 20-åra og en 18 år gammel kvinne. De tre ble funnet drept ved en parkeringsplass i Uddevalla.

De to siktede brødene nekter begge straffskyld for drap.

Dagbladet kommer med mer.