Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Koda (1) ble funnet skutt og drept. Nå har politiet en mistenkt

Etterforsker mann som sier han var i området.

 SKUTT OG DREPT:  Hunden Koda ble funnet drept den 22. februar like utenfor i Midtre Gauldal kommune. Nå har politiet en mistenkt i saken. Foto: Privat
SKUTT OG DREPT: Hunden Koda ble funnet drept den 22. februar like utenfor i Midtre Gauldal kommune. Nå har politiet en mistenkt i saken. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hunden Koda ble funnet drept den 22. februar like utenfor i Midtre Gauldal kommune. Nå har politiet en mistenkt i saken, skriver Adressa.

- På bakgrunn av tips har vi en mistenkt i saken. Men saken er fortsatt under etterforskning, sier politijurist i dyrekrimgruppa i Trøndelag politidistrikt, Tina Værnes, til avisa.

Hunden forsvant sporløst fra familiens gårdstun i den lille grenda Hauka i Sør-Trøndelag. Familien lette forgjeves etter golden retrieveren Koda (1,5 år) fram til den ble funnet død.

Ingen andre mistenkte Politiets mistenkte skal ha forklart at han var i området under avhør. Utover det ønsker ikke Værnes å kommentere noe mer om mannens utsagn.

- Det gjenstår noe etterforskning før påtalevurdering om siktelse eller henleggelse, sier hun til Adressa om saken der det for øyeblikket ikke er flere mistenkte.

Hunden er sendt til obduksjon, og en obduksjonsrapport skal være klar i løpet av neste uka.

Håper at saken snart er over Til Adressa sier eier Kristin Berg at hun håper at saken blir avklart snart.

- Jeg vil at den skyldige blir tatt, slik at jeg kan legge det her bak meg, sier hun.

Det var hennes far som fant familiehunden drept. 

- Det er såklart tungt. Vi var ute og lette etter ham i hele natt og håpet at han ville være på trappa neste morgen. De har skutt ham på vår egen eiendom, dratt han med rundt 500 meter, og forlatt ham der, sa hun til Dagbladet dagen etter at hunden ble funnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media