Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Koenigsegg-Eker mistet lappen - i Ferrari

Bård Eker tatt i 170 km/t i Sverige.

UFRIVILLIG FOTGJENGER: Bård Eker (47), her hjemme på gården. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN/DAGBLADET
UFRIVILLIG FOTGJENGER: Bård Eker (47), her hjemme på gården. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Industrigründer og fartsentusiast Bård Eker (47) blir nødt til å utfolde fartsgleden på andre arenaer enn landeveien framover, etter at han ble fersket av svensk politi i 170 km/t på E6 ved Falkenberg, skriver Sveriges Radio.

Eker, som er stor deleier i racerbilseskapet Koenigsegg, råkjørte verken en bil fra nevnte selskap eller Saab, som Koenigsegg gjerne vil kjøpe - men en Ferrari.

47-åringen ble tatt i begynnelsen av denne måneden, og er ufrivillig fotgjenger i tre måneder framover. Selv tar han tapet av førerkortet med godt humør:

- Det er litt tungvint uten lappen - men det er jo veldig miljøvennlig! sier Eker til Dagbladet.

Han forklarer at han var på vei hjem til Norge da han ble tatt i fartskontrollen. Koenigsegg-fabrikken ligger i Ängelholm i Sør-Sverige.

FARTSVIDUNDER: Eker sammen med Christian von Koenigsegg fra førstnevntes oppkjøp i 2005. Foto: LEIF STANG/DAGBLADET
FARTSVIDUNDER: Eker sammen med Christian von Koenigsegg fra førstnevntes oppkjøp i 2005. Foto: LEIF STANG/DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling