Koffert funnet ved vrakrester i Indiahavet

Settes i sammenheng med det malaysiske flyet som forsvant i fjor.

SPØRSMÅL:  Siden det malaysiske flyet forsvant i fjor vinter, har de ubesvarte spørsmålene vært mange. Foto: Afp Photo / NTB Scanpix
SPØRSMÅL: Siden det malaysiske flyet forsvant i fjor vinter, har de ubesvarte spørsmålene vært mange. Foto: Afp Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Restene av en koffert er funnet ved øya Reunion i Indiahavet. Funnet ble gjort nær der man onsdag fant vrakrester som knyttes til det malaysiske flyet, flight MH370 som forsvant i fjor.

Funnet ble gjort rundt 11.30-tiden torsdag, melder det lokale nettstedet Linfo. Kofferten var lukket og i svært dårlig stand. Eksperter jobber på spreng for å slå fast om vrakdelen som ble funnet onsdag, stammer fra flyet som forsvant.

Flydelen stammer trolig fra en Boeing 777, ifølge etterforskerne. Kun ett Boeing-fly av typen 777 er antatt å ha forulykket sør for ekvator, nemlig MH370.

- Det er høyst sannsynlig en vingeklaff fra en Boeing 777. Hovedetterforskeren vår har fortalt det, sier Malaysias visetransportminister Abdul Aziz Kaprawi.

Malaysia Airlines-flygingen MH370 forsvant etter avgang fra Kuala Lumpur i Malaysia i mars i fjor. Målet for flygingen var Beijing, og det er fortsatt et stort mysterium hva som skjedde da flyet forsvant.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer