Italiensk mafia

Kokainsmugling, hvitvasking, bestikkelser og vold: Dette er 'Ndrangheta-mafiaen

90 personer ble arrestert, 4000 kilo kokain og 140 kilo ecstasy-piller ble beslaglagt i en storaksjon mot mafia-gruppa i fem land onsdag.

RAZZIA: Politi i Tyskland, Italia, Luxembourg, Nederland og Belgia deltok i en storaksjon mot den italienske 'Ndrangheta-mafiaen onsdag. Foto: AFP / NTB Scanpix
RAZZIA: Politi i Tyskland, Italia, Luxembourg, Nederland og Belgia deltok i en storaksjon mot den italienske 'Ndrangheta-mafiaen onsdag. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går ble 90 personer arrestert i en razzia koordinert av Eurojust i Tyskland, Italia, Nederland, Luxembourg og Belgia mot den italienske 'Ndrangheta-mafiaen.

Mafiaen betegnes som en av de mektigste i verden, og er ifølge italiensk politi involvert i blant annet kokainsmugling, hvitvasking, bestikkelser og vold.

- Mektigst i Italia

'Ndrangheta er en mafia-gruppe som er basert i regionen Calabria på Italias «støvelspiss», og betegnes som den mektigste mafiaorganisasjonen i landet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer