Koker fisk i kranen

Andreas Viestad og kranens konditori

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no)Jeg hadde en gang en sjef som skrøt av sin manglende interesse for matlaging.

- Hadde det vært opp til meg, ville jeg lagd all maten med varmtvann fra springen, sa hun. Jeg har til og med tenkt på å skrive en bok om det. Jeg tenker å kalle den Kranens konditori.

Hun sa det mest for å provosere, tror jeg, for å protestere mot at det er forventet at alle er superkokker. Det hun ikke visste er at det ikke er så dumt å bruke varmtvann fra krana – i noen sammenhenger i hvert fall. Hvis du pakket et stykke fisk inn i plast og lar det ligge i varmtvann, blir det kokt på en temperatur som er mye bedre for fisken enn kokende vann.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer