Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kokk parterte og kokte kona i Australia

Politiet ble møtt av kokende gryter med kroppsdeler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Australia rystes av drap der en kokk parterte og kokte kona som angivelig var transvestitt og luksusprostituert.

Den bisarre saken begynte med at politiet rykket ut til en leilighet i Brisbane søndag, etter at naboene hadde klaget over ubehagelig lukt.

Da politifolkene banket på ble døren åpnet av den 28 år gamle kokken Marcus Peter Volke. Han flyktet inn i leiligheten og rømte deretter via en balkong.

Inne i leiligheten fant politifolkene det parterte liket av Mayang Prasetyo på kjøkkengulvet, og på komfyren sto det ifølge australske medier gryter med kroppsdeler og kokte.

Senere ble Volke funnet død i en søppelkonteiner, der han skal ha tatt sitt eget liv.

Ifølge The Brisbane Courier-Mail giftet Volke seg med indonesiske Prasetyo i 2013, etter at de to hadde møtt hverandre på et cruiseskip der begge arbeidet.

Avisen omtaler Mayang Prasetyo som en luksusprostituert transvestitt som annonserte sine tjenester på internett.

Offerets mor i Lampung i Indonesia forteller til avisen at Mayang Prasetyo, som hun omtaler som sønnen Febri, regelmessig sendte penger hjem til henne og de to søstrene sine på 15 og 18 år.

- Det var han som finansierte skolegangen deres, forteller Nining Sukarni.

Australsk politi kjenner ikke motivet bak drapet og har ikke funnet tegn som tyder på at Volke hadde psykiske problemer.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling