Kokken er kvinnens idealmann

Franske kvinner har endelig avslørt hva slags menn de egentlig ønsker seg, og svaret kommer trolig som et sjokk for fyrrige latinske førsteelskere: Idealmannen er nemlig først og fremst snill og omtenksom, og dessuten en mester til å lage mat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I en meningsmåling som er gjennomført av BVA-instituttet i Paris, svarer 47 prosent av kvinnene som ble spurt at kjæresten deres først og fremst må være hyggelig og vise dem høflighet og oppmerksomhet. Dessuten sa 33 prosent at han burde trives på kjøkkenet og være dyktig med råvarer og krydder.

Bare 2 prosent mente at idealmannen er han som oppvarter dem med roser og komplimenter, før han tar dem i sine armer, bærer dem inn på soveværelset og befrir dem for bekledningen. Betydningen av mannens prestasjoner etter dette stadium vurderes heller ikke som avgjørende av mer enn 2 prosent.

Varigheten av mannens ereksjon betegnes som viktig av 3 prosent, og 6 prosent strakte seg så langt som til å si at de gjerne vil ha en mann som kan elske mer enn én gang i løpet av natta. Men 58 prosent av kvinnene sa at de hadde det bra med seksuallivet sitt, takk, og at mannen deres er helt OK som han er, han.

Hele 54 prosent sa at de allerede har funnet sin idealmann, og ikke er interessert i å bytte ham ut eller skaffe seg en elsker på si. Franskmenn og andre menn bør likevel ikke la denne suksessen gå seg til hodet, for 16 prosent av kvinnene sier at de aldri har oppnådd full seksuell tilfredsstillelse, og 18 prosent mener at idealmannen rett og slett ikke fins.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer