Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kokken sverger til frossenpizza

Martin Brørs (28) er kokk, men sverger utelukkende til ferdigmat. - Jeg lever på pasta og pizza, alt som tar minst mulig tid å tilberede. Kameraten hans, Steinar Øksnes (27), har også en fortid som ferdigmatmann. Men det var før han ble kristen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- I mitt tidligere liv var jeg 110 prosent ferdigmatmenneske. Men da jeg ble kristen forandret jeg totalt livsstil. En del av omvendelsen var å ta vare på kroppen også. Kroppen er bolig for Guds ånd, derfor må den tas vare på, sier Steinar Øksnes. Og han ser høsten og sitt nye liv lyst i møte.

- Jeg gifter meg 2. november med en utrolig kvinne som lager utmerket mat, jubler Steinar Øksnes.

Det nærmer seg midnatt, og handlekurven fylles på Rimi i Oslo sentrum. To cola og hurtigpasta, kvelden er fullbrakt.

- Cola, pizza og pasta. Når jeg jobber med mat hele dagen orker jeg ikke tanken på å lage noe avansert når jeg kommer hjem. Alt som tar under fem minutter i mikroen er utmerket, sier kokken Brørs. Ravioli på boks er favoritten.

Men før kokken og den kristne forlater oss og går ut i storbyjungelen, kommer Steinar med en betroelse.

- Før jeg så lyset spiste jeg mengder av cocktailpølser på boks, etter omvendelsen har jeg ikke spist dem. Men jeg tror nok det er mer tilfeldig enn planlagt, hvisker Steinar Øksnes.