Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kokte babyen sin i mikrobølgeovn

China Arnold (28) drapsdømt i Ohio i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 28 år gamle kvinnen krummet nakken, men viste ellers ingen følelser da retten i Dayton, Ohio i går fant henne skyldig i å ha brent den månedgamle datteren til døde i en mikrobølgeovn i august 2005, melder BBC.

Risikerer dødsstraff

Påtalemyndigheten hevder at China Arnold drepte datteren Paris Talley etter en krangel med kjæresten. Neste torsdag skal juryen møtes for å avgjøre om den drapsdømte kvinnen skal dømmes til døden.

Etterforskningen har avdekket at babyen døde av hypertermi, eller unormal overoppheting, og det var ingen tegn til ytre skader, som fra kokende vann, på kroppen.

DNA fra babyen ble funnet i mikrobølgeovnen i Arnolds leilighet, opplyser påtalemyndigheten.

En kvinne, som China Arnold delte celle med i fengselet, fortalte i retten at Arnold har innrømmet at hun puttet datteren i mikrobølgeovnen og skrudde den på. Dette skal hun ha gjort fordi hun fryktet at kjæresten ville forlate henne, hvis han oppdaget at han ikke var barnets far.

Arnolds forsvarere framholdt under rettssaken at det finnes beviser for at noen andre er ansvarlige for Paris Talleys død.

Nekter skyld

MOTTOK DOMMEN: I går fant en domstol i Dayton, Ohio China Arnold (28) skyldig i å ha drept datteren i en mikrobølgeovn. Foto: RON ALVEY/AP
MOTTOK DOMMEN: I går fant en domstol i Dayton, Ohio China Arnold (28) skyldig i å ha drept datteren i en mikrobølgeovn. Foto: RON ALVEY/AP Vis mer

China Arnold har tidligere tatt sterk avstand til anklagene.

- De sier at det ser ut som om noen har kokt henne, sa China Arnold gråtkvalt til CNN i desember 2006. - Og jeg vet ikke hvorfor.

Dette er andre gang det amerikanske rettssystemet behandler en slik sak. I 2000 ble Elizabeth Renee Otte fra delstaten Virginia dømt for uaktsomt drap da hennes 5 uker gamle sønn døde av skader påført i mikrobølgeovn.

image: Kokte babyen sin i mikrobølgeovn
MIKROBØLGEOVN: Under rettsaken ble ei dokke i ei kasse plassert oppå mikrobølgeovnen som China Arnold (28) skal ha drept babyen sin i.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!