Kolikk- fiksing

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med Bjarne Håkon Hanssen tror jeg på telefonhealing, og at Snåsamannen kurerte Hanssens kolikkrammede sønn pr. telefon.

Det er nok langt flere enn folk tror som kan fjerne kolikk pr. telefon. Blant mange andre hadde min mor også denne evnen. Min sønn hadde kolikk som barn. Etter et par måneder med nattevåk og babygråt var vi foreldre ganske slitne. Da ringte min mor.

– Hei, hvordan går det gutten min, sa hun.

– Jo, takk litt slitsomt er det akkurat nå. Guttungen har kolikk.

–  Hvordan er avføringen, spurte mor.

– Avføringen er vel grei nok, svarte jeg.

– Ja, ja. Kolikk er en påkjenning både for barn og foreldre. Men jeg kan trøste deg med at det går over, sa hun før hun la på røret.

Og sannelig, det gikk over. Gråten stanset. Ungen sov hele natta, og vi foreldre fikk endelig nattero.

Jeg var selvfølgelig litt paff, og forundret, over min mors fantastiske evner, som fram til da hadde vært skjult for meg.

En av mine kolleger hadde også et barn med kolikk. Da han en dag hadde barnet med seg på sykebesøk kom en lege i hvit frakk inn i rommet. I det øyeblikk barnet så den hvite frakken slapp han en kraftig promp, og så var kolikken borte. Og det uten at legen i den hvite frakken verken hadde tatt på barnet eller snakket til barnet. Ja, kolikk-helbreding kan ta uransakelige veier. Det er likevel ingen grunn til å være skeptisk, eller bli forbauset over at dette er mulig, for det kan være utallige muligheter til å kurere kolikk. Bruk gjerne telefon eller hvit frakk det er helt trygt, og vi har sett at det virker. Ofte er det rene tilfeldigheter som en telefonsamtale eller en hvit frakk som gjør det, uten at foreldrene skjønner at det var det som fjernet kolikken. For at den blir borte det er helt sikkert. Det sikreste bevis for det er jo at det finnes i dag ingen mennesker som i voksen alder går rundt med kolikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.