TÅLTE IKKE JORDSKJELV 42 ÅR ETTER:  Dette er restene av en kontorbygning i Nicaraguas hovedstad Managua søndag etter at gravemaskiner har revet restende i forbindelse med de nye skjelvene. Bygningen ble egentlig  erklært utrygg etter jordskjelv i 1972, men først. Foto: Oswaldo Rivas, Reuters/NTB Scanpix.
TÅLTE IKKE JORDSKJELV 42 ÅR ETTER: Dette er restene av en kontorbygning i Nicaraguas hovedstad Managua søndag etter at gravemaskiner har revet restende i forbindelse med de nye skjelvene. Bygningen ble egentlig erklært utrygg etter jordskjelv i 1972, men først. Foto: Oswaldo Rivas, Reuters/NTB Scanpix.Vis mer

Kollapset etter nytt jordskjelv - 42 år seinere

Tre jordskjelv i Nicaragua.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For tredje gang på mindre enn ei ukeble Nicaragua søndag rammet av jordskjelv.

Skjelvet ble målt til en styrke på 5,6.

Bygninger i hovedstaden begynte å riste da jordskjelvet rammet søndag lokal tid, men det er så langt ikke meldt om skader.

Skjelvet hadde en grunn dybde, noe som gjorde at det fikk større effekt, sa en tjenesteperson ved nicaraguanske myndigheter, ifølge Reuters.

USAs geologiske overvåkingssenter (USGS) opplyser at skjelvet hadde en dybde på 14 kilometer og at det slo til rundt seks kilometer nordvest for hovedstaden Managua.

Også torsdag og fredag forrige uke ble Nicaragua rammet av jordskjelv, og skjelvet mandag er trolig et etterskjelv.

(NTB).