Kolleger får krisehjelp

De ansatte i underholdningsfirmaet Peak Entertainment er alle sterkt berørt av den tragiske ulykken som tok livet til kollegaen Vegard Selmer (18) sist lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daglig leder i Peak Entertainment, Jo Henning Kolstad, legger ikke skjul på at ulykken i Askim har satt sine spor i firmaet.

Beintøffe dager

- Vegard er borte. Vegard får vi aldri tilbake. Selvfølgelig er alle i Peak Entertainment berørte, sier han, tydelig beveget.

Arbeidshverdagen har vært langt fra normal etter at den unge kollegaen ble overkjørt og drept liggende utkledd som Mummitrollet i et veikryss i Askim sist lørdag kveld.

- Det har vært ei beintøff helg og beintøffe dager, sier Kolstad.

Han forteller at de ansatte i firmaet er blitt fulgt opp, enten privat eller i grupper, etter den fatale stunt-ulykken. Samtlige ansatte har stående tilbud om krisehjelp, men Kolstad ønsker ikke å kommentere hvorvidt noen har benyttet seg av det.

Orker ikke snakke

De to kollegene som hadde vært på oppdrag sammen med Selmer, og som videofilmet den fatale dødsleken, har gjort det klart for Kolstad at de ikke ønsker å snakke offentlig om det de opplevde.

- Vi ønsker ikke å bearbeide sorgen gjennom pressen, ei heller ønsker vi å fokusere på Peak Entertainment. Dette handler om å ha mistet en god kollega. Ikke noe annet. For oss er dette en tragisk trafikkulykke, sier Jo Henning Kolstad.

Vegard Selmer hadde jobbet i Peak Entertainment siden i fjor sommer.