Kolliderte med elg - sju skadd

Sju personer ble skadd i en trafikkulykke i forbindelse med en elgpåkjørsel på E6 ved Tangen i Hedmark i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Tre biler var innblandet i ulykken. To av dem skal ha kommet kjørende nordfra og én sørfra, sier operasjonsleder Trond Berg ved Hedmark politidistrikt.

Ulykken skjedde da en elg løp ut i veien. Den første bilen bremset kraftig, noe som førte til at denne bilen ble påkjørt bakfra av en annen personbil. Begge bilene skrenset over i motsatt kjørebane der de kolliderte med den tredje bilen, som kom sørfra.

Flere av de skadde satt fastklemt etter ulykken. Alle de tre bilene ble totalvrak. Politiet fikk melding om ulykken klokken 19.51, men først like før klokken 21.30 var alle de skadde blitt fraktet til sykehus, noen av dem i luftambulanse.

Ullevål universitetssykehus mottok to pasienter etter ulykken. Den ene, en 37 år gammel mann, pådro seg lettere skader i brystet, mens situasjonen er uavklart for en kvinne i 60-årsalderen.

Tre av de skadde ble brakt til Sentralsjukehuset i Hedmark på Hamar. Den yngste involverte i ulykken, en tre år gammel gutt, ble sent på kvelden brakt videre til Ullevål sykehus. Tilstanden til de to andre, en åtte år gammel jente og en 27 år gammel kvinne, er stabil.

To skadde ble brakt til Sentralsjukehuset i Hedmark på Elverum.

Veien var stengt i to timer etter ulykken.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer