Kolliderte med politibil etter væpnet politiaksjon i Telemark

19-åring tatt som gissel. To gjerningsmenn kjørte fra politiet og kolliderte i sperrepost.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med en utpressingssak hvor en 19 år gammel mann var tatt som gissel, kjørte en personbil med to mistenkte ifra politiet etter at 19-åringen var satt fri på Ulefoss i Telemark, skriver Telemark politidistrikt i en pressemelding.

Ved halv fire tiden i natt kolliderte personbilen med en politibil som var satt som sperrepost på RV 36 på Fensmyre utenfor Ulefoss. Store væpnede styrker samt et politihelikopter ble brukt i jakten på de mistenkte.

- Gjerningsmennene har rett og slett kjørt inn i politibilen. Siden vi i Telemark politidistrikt er en part i saken, så venter vi på politiet fra Vestfold som skal etterforske saken videre, sier innsatsleder Bård Øygarden på stedet til TA.

To av personene i personbilen ble fraktet med ambulanse til Sykehuset Telemark, tilstanden til de skadde er foreløpig ukjent.

Kjørte inn i veisperringPolitiet satte opp en veisperring på Fensletta, ved Ulefoss, da gjerningsmennene kom kjørende i bilen sin. De torpederte da den sivile politibilen som sperret veien. I den kraftige kollisjonen ble personbilen kastet rundt, før den landet på hjula igjen i venstre grøftekant, skriver Telemarksavisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer