Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kollisjoner på hver side av brukollapsen

Klokka 18: E18-trafikk som normalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ved 18-tiden har trafikkflyten på E18-normalisert seg igjen, ifølge observasjonene ved Vegtrafikksenttralen Sør i Porsgrunn.

- Vi har ikke fått mange henvendelser, og det tyder på omkjøringene rundt brua i Holmestrand fungerer, sier trafikkoperatør Kristin Våsjø til Dagbladet. 

Nordgående trafikk i retning Oslo er omdirigert til fylkesvei 313 via Holmestrand.To trafikkulykker, en på hver side av den kollapsede motorveibrua ved Holmestrand, har skapt ytterligere problemer for ettermiddagstrafikken på E18 I Vestfold og Buskerud.

Sørgående trafikk har avkjøring til fylkesvei 35 i retning Skien og Hvittingfoss der veikroa ligger over E 18.

Ifølge Tønsbergs Blad kjørte et vogntog inn i en personbil i sørgående felt ved Åskrysset i Sem like etter klokka 16.Ambulanse og politi kom til stedet.

Førersiden i personbilen er klemt inn, men det er uklart om det er noen personskade. Ifølge politiet har trafikken begynt å gli normalt igjen.

Ved 16.30-tiden var tre biler involvert i en kjedekollisjon i den tette trafikken på den andre siden av brukollapsen - ved Åssiden i Drammen.

Drammens Tidende melder om trafikkproblemer i tillegg til «forstoppelsen» som allerede var skapt i Holmestrand.
Ingen personer ble skadd, og køene skal bevege seg normalt igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media