Kollisjoner på hver side av brukollapsen

Klokka 18: E18-trafikk som normalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ved 18-tiden har trafikkflyten på E18-normalisert seg igjen, ifølge observasjonene ved Vegtrafikksenttralen Sør i Porsgrunn.

- Vi har ikke fått mange henvendelser, og det tyder på omkjøringene rundt brua i Holmestrand fungerer, sier trafikkoperatør Kristin Våsjø til Dagbladet. 

Nordgående trafikk i retning Oslo er omdirigert til fylkesvei 313 via Holmestrand.To trafikkulykker, en på hver side av den kollapsede motorveibrua ved Holmestrand, har skapt ytterligere problemer for ettermiddagstrafikken på E18 I Vestfold og Buskerud.

Sørgående trafikk har avkjøring til fylkesvei 35 i retning Skien og Hvittingfoss der veikroa ligger over E 18.

Ifølge Tønsbergs Blad kjørte et vogntog inn i en personbil i sørgående felt ved Åskrysset i Sem like etter klokka 16.Ambulanse og politi kom til stedet.

Førersiden i personbilen er klemt inn, men det er uklart om det er noen personskade. Ifølge politiet har trafikken begynt å gli normalt igjen.

Ved 16.30-tiden var tre biler involvert i en kjedekollisjon i den tette trafikken på den andre siden av brukollapsen - ved Åssiden i Drammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.