Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kolonnekjøring over fjelloverganger på grunn av uvær

Det er kolonnekjøring over riksvei 13 og riksvei 7.

SNØVÆR: Slik så det ut på riksvei 7 ved Dyranut over Hardangervidda klokka 03.22 natt til tirsdag. Foto: Statens vegvesen
SNØVÆR: Slik så det ut på riksvei 7 ved Dyranut over Hardangervidda klokka 03.22 natt til tirsdag. Foto: Statens vegvesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Vegtrafikksentralen melder om kolonnekjøring på riksvei 13 over Vikafjellet og riksvei 7 over Hardangervidda som følge av uvær.

På Hardangervidda ble det innført kolonnekjøring på grunn av dårlig sikt like etter 1 natt til tirsdag, mens på Vikafjellet ble det innført klokken 22 på grunn av dårlig vær, melder Statens Vegvesen.

Det er uvisst når veiene åpnes for normal trafikk, men det blir gjort en ny vurdering på morgenkvisten, opplyser Christofa Kei-Nilsen, trafikkoperatør i Statens vegvesen til NTB.

På videokameraene til Statens vegvesen kunne man i natt se det snø godt over Hardangervidda.

Som Yr skrev i går, var det varslet full storm på Vestlandet tirsdag.

- Nå får vi et par lavtrykk inn på rekke, som gir kraftig pålandsvind med mye nedbør i vest og i sør. Regnet begynner for alvor tirsdag og fortsetter i flere dager, sa vakthavende meteorolog Magnus Ovhed ved Meteorologisk institutt til nettstedet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!