Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kom hjem til jul likevel

Strandede fergerpassasjerer kom til Norge i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det så en stund mørkt ut for passasjerene som skulle fra Hirtshals i Danmark til Kristiansand i Norge i går. På grunn av dårlig vær stanset trafikken mellom Norge og Danmark opp.

650 passasjerene fryktet at jula måtte feires på hotell i Danmark. Men i morges ankom ferga Kristiansand, rundt 15 timer forsinket.

Så snart alle er av skipet, vil det returnere til Danmark med rundt 200 passasjerer som har vært strandet i Norge på grunn av uværet, melder P4.

- Vi regner med at passasjerene som skal til Danmark er fremme ved 14-tida i dag. Dermed rekker alle julefeiringen, sier markedssjef Odd Grønberg i Color Line til Dagbladet.no.

EKTRAKOSTNADER: Forsinkelsene påfører Color Line ekstrautgifter til hotell, mat og en ekstra tur til Danmark med strandede passasjerer. Foto: COLOR LINE
EKTRAKOSTNADER: Forsinkelsene påfører Color Line ekstrautgifter til hotell, mat og en ekstra tur til Danmark med strandede passasjerer. Foto: COLOR LINE Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media